perjantai 30. lokakuuta 2015

Hauskaa halloweeniä

Osta heti, klikkaamalla mainosta!



Esikasvatustilassa näyttää ihan hyvältä, vaikka kasvimäärä kasvaa melkein päivittäin.kasvit

Esikasvatustilassa on vähän turhankin viileää valot päällä 16 astetta. Valot pois päältä minimilämpö on käynyt 13 asteessa.
Ensin suunnittelin lämpöpatteria esikasvatustilaan, mutta tulin siihen tulokseen, että se vasta onkin energian tuhlausta. Ennemminkin lisätätään valotehoa niin paljon, että saavutetaan haluttu päivälämpötila. Taimimäärän kasvaessa tulee tilaan toinenkin 300W LED-Kasvivalaisin.
Sekään tuskin riittää, mutta joutilaana olisi myös 250W Suurpainenatrium valaisin, laitetaan sekin jos lämpötila ei tahdo nousta sinne 24 asteen pintaan valot päällä. Tuollainen 1000W valaistus pitäisi jo riittää kyllä kovaan sadotukseenkin, eikä vaan pelkkään esikasvatukseen.mittari

Lautalle itämään meni tänään taas uusia lajikkeita, onhan kevät jo pitkällä, ainakin chilinviljelijällä.
-Ecuadorian Red Pepper For Hell
-Rocoto Manzano Orange(Yellow)
-Mini Rocoto x Guatemala Orange F2
-Turbo Pube Red
Mini Rocoto x Guatemala Orange F2, on risteytys, mikä on sukupolvea F2. Eli kaksi eri chiliä on risteytetty keskenään ja niistä on kasvatettu uusi kasvi. Sen kasvin hedelmästä nämä siemenet. Kun näistä siemenistä kasvatetaan kasvi ja sen hedelmistä otetaan siemenet, niin ne ovat Mini Rocoto x Guatemala Orange F3.
Siellä F7 Eli seitsemännen sukupolven kohdalla alkaa uusi lajike olemaan vakautettu ja kaikista kasveista kasvaa suurinpiirtein samanlaisia.lautta

Kuvassa Habanero Red Dominica, mikä on saanut vähän lihanleikkaajan veistä ja LED-valon sisäänsä.haba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti