Tulisten chilin syöminen

Mainosbanneri

Niitä kaikista tulisempia chilejä, ei kannata mennä syömään, jos ei tiedä mitä tekee.
Tässä muutama video, kuinka tulisesta tavarasta on kyse.

Chilissä oleva kapsaisiini auheuttaa polttavan tunteen. Kapsaisiini on rasvaliukoinen ja vesi ja limpsa vaan levittävät sen ympäri suuta lisäten poltetta.

Tulisuuden lievitykseen auttaa rasvainen maito, jugurtti, jäätelö ja vahva alkoholi. Jos on käsitellyt tulisia chilejä, niin ei kannata hieroa silmiään. Parhaiten kapsaisiinin saa pois käsistä, hieromalla käsiin ensin ruokaöljyä, sen jälkeen kunnon saippuapesu.



Kotimaista chilin syöntiä.







Lisää kotimaisia hurjapäitä






Vähän ulkomaanvahvistuksiakin, ilmeet tällä naisella ihan parhaat.

1 kommentti: